What's new
PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

Discussion PGMove not moving files

loa92

Blitz 2nd Class
Donor
PGMove 8.5.8

How would I know if I hit the Google API limit with PGMove (not PGBlitz)? The rclone logs show files “transferring” but they are stuck at 0% with no visible errors. I’ve stopped/restarted the PGMove service, and rebooted the machine. I just now redeployed the mounts, and that passed successfully. So maybe api ban?
 

loa92

Blitz 2nd Class
Donor
Would I see an error message in a log @Admin9705 ? What log would I check, I wasn’t sure how obvious it would be if I did hit the limit.
 

nachobel

Blitz Sergeant
Staff
Donor
Is pgui working? Try taking a look at that and see if it's throwing errors in the log (it displays a running transfer log - I'm thinking it works for PGMove and not just Blitz...).

As for logs, they are in /var/plexguide/logs/. Speaking of that...my pgbliz.log file is 256Mbs...maybe something to look at in the future!
 

megemega

Blitz 3rd Class
I'm stuck on the same issue...


This is the second time this has happened. I had to reinstall PGBlitz to get it functioning again last time. I've redeployed mounts. Confirmed I am not banned on gdrive, I'm at a loss on what to check next.

Here is my pgmove.log output


pgui screenshot...

 

MrDoob

Administrator
Project Manager
Donor
Simple test of functionality

touch /mnt/move/test.cron && ls -lah /mnt/unionfs/

Then open the Drive page and check in the right side the ( I ) INFO .

You must see an upload as

^^ sample :: nwushjqshwjjdue ^^

If this works.. check the mapping parts or your config
 

megemega

Blitz 3rd Class
I tested as you suggested
touch /mnt/move/test.cron && ls -lah /mnt/unionfs/
Then checked Drive - nothing is moving.
The last upload was on the June 18th two days ago...
 

megemega

Blitz 3rd Class
Simple test of functionality

touch /mnt/move/test.cron && ls -lah /mnt/unionfs/

Then open the Drive page and check in the right side the ( I ) INFO .

You must see an upload as

^^ sample :: nwushjqshwjjdue ^^

If this works.. check the mapping parts or your config


MrDoob, this test failed. Any suggestions would be appreciated. I'm fully down at this point.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Development Donations

 

Trending

Top