What's new
PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

PGBackup not working

Maddemonoide

Junior Member
Hey all,

I am trying to make a backup of my applications in pgbackup.
When I open option 7, and choose for the pgblitz version, I get the following:

Code:
cat: /var/plexguide/program.temp: No such file or directory

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? PG Vault ~ Data Storage             ? Reference: pgvault.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

? App Data available to Backup



? Apps Queued for Backup

NONE

? Quitting? TYPE > exit | ? Ready to Backup? TYPE > deploy
? Type APP for QUEUE | Press [ENTER]:
So I cannot backup with this tool, but also, cannot restore on another machine. Is there a fix for this?

Thank you!
 

juriek

Junior Member
+1

Running debain 9 and even though I can see the folders in my /mnt/unionfs/plexguide/backup it does not show any previous servers to restore from. Also even though I have apps deployed its not showing any apps to restore.
 

juriek

Junior Member
Hey all,

I am trying to make a backup of my applications in pgbackup.
When I open option 7, and choose for the pgblitz version, I get the following:

Code:
cat: /var/plexguide/program.temp: No such file or directory

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? PG Vault ~ Data Storage             ? Reference: pgvault.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

? App Data available to Backup



? Apps Queued for Backup

NONE

? Quitting? TYPE > exit | ? Ready to Backup? TYPE > deploy
? Type APP for QUEUE | Press [ENTER]:
So I cannot backup with this tool, but also, cannot restore on another machine. Is there a fix for this?

Thank you!
Managed to fix my issue. Noticed the script generating an issue that the tree command is not found. Installed and it worked for me.
 
Hello,


I have the same problem, how can I solve it? I did not understand the solution. I'm using debian 9

Tks.
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Hello,


I have the same problem, how can I solve it? I did not understand the solution. I'm using debian 9

Tks.
He's saying you need to install tree. I'll find. This later on
 
Assists Greatly with Development Costs

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Development Donations

 

Top NZB NewsGroups!

Members - Up To a 58% Discount!

Trending

Online statistics

Members online
6
Guests online
116
Total visitors
122
Top