What's new
PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

Is anyone having trouble accessing their GCE Server?

rcarteraz

Senior Member
It was working fine just a bit ago and now I'm having trouble. I can't access the apps via my domain, get error 522 via cloudflare. I can access them via their IP:pORT address however it is unbelieveably slow. Additionally, although GCE Dashboard says instance is running and isn't showing any issues I can't access it via the online SSH client anymore. Is there a way to reboot it without losing everything?
 

rcarteraz

Senior Member
Now, I can no longer access the web apps via their direct IP and Port number address. Also, while previously files would still transfer over to my t drive, it appears that is no longer the case. I'm at a loss for words. I don't understand what could be going on. It was working perfectly earlier this morning.
 

rcarteraz

Senior Member
Well, guess I'm just going to have to destroy and start over. I have backups from last Sunday but so much has been added since then. Going to be a pain.
 
Assists Greatly with Development Costs

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Development Donations

 

Top NZB NewsGroups!

Members - Up To a 58% Discount!

Trending

Online statistics

Members online
13
Guests online
100
Total visitors
113
Top