What's new
PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

Discussion Google Issues

Signup20

Full Member
I'm still having issues. Not sure if correlated to the outage. Log from pgui below. Help appreciated.

==> /plexguide/logs/pg.log <==
INFO - Ansible Role Folders Started
31/05/2019 12:57:39 INFO - Ansible Role Folders Started

==> /plexguide/logs/pgblitz.log <==

==> /plexguide/logs/rclone-gdrive.log <==
2019/06/02 22:20:34 ERROR : /: Dir.Stat error: couldn't list directory: Get https://www.googleapis.com/drive/v3/files?alt=json&fields=files(id,name,size,md5Checksum,trashed,modifiedTime,createdTime,mimeType,parents,webViewLink),nextPageToken&pageSize=1000&prettyPrint=false&q=trashed=false+and+('root'+in+parents): Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
2019/06/02 22:24:58 INFO : Google drive root '': Failed to get StartPageToken: Get https://www.googleapis.com/drive/v3/changes/startPageToken?alt=json&prettyPrint=false&supportsTeamDrives=false: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving

==> /plexguide/logs/rclone-tdrive.log <==
2019/06/02 22:25:11 INFO : Google drive root '': Failed to get StartPageToken: Get https://www.googleapis.com/drive/v3/changes/startPageToken?alt=json&prettyPrint=false&supportsTeamDrives=true: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
2019/06/02 22:26:01 ERROR : /: Dir.Stat error: couldn't list directory: Get https://www.googleapis.com/drive/v3/files?alt=json&corpora=teamDrive&fields=files(id,name,size,md5Checksum,trashed,modifiedTime,createdTime,mimeType,parents,webViewLink),nextPageToken&includeTeamDriveItems=true&pageSize=1000&prettyPrint=false&q=trashed=false+and+('0APEa06lkix1_Uk9PVA'+in+parents)&supportsTeamDrives=true&teamDriveId=0APEa06lkix1_Uk9PVA: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
 

Signup20

Full Member
I rebooted the GCE server. Now getting a new error:

Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/gdrive: Invalid argument
Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 

revrenhex

Junior Member
It may not be helpful, as I was using a dedicated server vs gce, but during the last outage, I was only able to get it up and running again by deleting and recreating the mount by rerunning the setup.
 

Signup20

Full Member
It may not be helpful, as I was using a dedicated server vs gce, but during the last outage, I was only able to get it up and running again by deleting and recreating the mount by rerunning the setup.
I reran the mount. No joy. Next step may be wiping the box and starting fresh. Question is should I restore from backup if I do?

On an aside, some files ar moving to gsuite... But error message remains. Makes me ask if this error has any impact?
 

Signup20

Full Member
Just looked again... most downloads are staying in the /mnt/downloads/nzbget/... folder. Any suggestions on how to fix to move them to tdrive?
 
Assists Greatly with Development Costs
M

MrDoob

Guest
error":{"errors":[{"domain":"usageLimits","reason":"dailyLimitExceededUnreg","message":"Daily

I check your fist post and find this fail !!

I upload each days more then 3tb and all works ..


1)
service pgunion stop
service gdrive stop
service tdrive stop

2)
fusermount -u /mnt/tdrive
fusermount -u /mnt/gdrive
 

Signup20

Full Member
error":{"errors":[{"domain":"usageLimits","reason":"dailyLimitExceededUnreg","message":"Daily

I check your fist post and find this fail !!

I upload each days more then 3tb and all works ..


1)
service pgunion stop
service gdrive stop
service tdrive stop

2)
fusermount -u /mnt/tdrive
fusermount -u /mnt/gdrive
I get the following error for step 2:
Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 

danialzo

Junior Member
I am getting similar error in logs. so many of them. files are moving properly tho.

2019/06/07 21:37:46 Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 
M

MrDoob

Guest
So I hade the same now ..

How to fix it.

I found a workaround for this really simple

1.) login as root or sudo user
2.) ( sudo ) fusermount -u /mnt/tcrypt
3.) cd /etc/systemd/system
4.) ( sudo ) nano tcrypt.service
5.) remove >>
Bash:
--drive-use-trash=false \
6.) ( sudo ) systemctl daemon-reload
7.) ( sudo ) service tcrypt start
8.) ( sudo ) service tcrypt status

9.) ( sudo ) service tdrive stop

10.) Repeat number 5 >> ( sudo ) nano tdrive.service

11.) ( sudo ) systemctl daemon-reload
12.) ( sudo ) service tdrive start

13.) ( sudo ) docker restart plex

14.).have fun
 
Assists Greatly with Development Costs

danialzo

Junior Member
trying to umount the tcrypt but getting:
fusermount: failed to unmount /mnt/tcrypt: Device or resource busy
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Development Donations

 

Top NZB NewsGroups!

Members - Up To a 58% Discount!

Trending

Online statistics

Members online
13
Guests online
170
Total visitors
183
Top