What's new
PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

Discussion Error in installing and starting Plex on GCE

something

Respected Member
PG Version
8.6.4 GCE
Mount Type
Move Unencrypted
Hi,

All my applications work fine except Plex, which does not start after installing. I tried restarting it from the Portainer and I get this error.

"
Failure Cannot restart container 9340750cffee5xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdc395736261ca75362xxxxxxxxxxxx: linux runtime spec devices: error gathering device information while adding custom device "/dev/dri": not a device node
"

I already tried uninstalling and reinstalling plex but it did not work. What should do to fix this?
 

LeonVincent

Junior Member
Yes this folder and in portainer the image
had the same problem and tried deleting the plex folder and image, but ended up with the same error during reinstall

Code:
TASK [Deploy Plex Container (Remote Edition)] **********************************
Sunday 11 August 2019  21:55:35 +0200 (0:00:00.029)       0:00:12.513 *********
fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": false, "msg": "Error starting container 718e3cefa1e4152aa1e603f6edadff3ef0309f2597612d200e82417a959920f6: 500 Server Error: Internal Server Error (\"error gathering device information while adding custom device \"/dev/dri\": not a device node\")"}
    to retry, use: --limit @/opt/coreapps/apps/plex.retry
something i'm doing wrong?
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Development Donations

 

Top NZB NewsGroups!

Members - Up To a 58% Discount!

Trending

Online statistics

Members online
7
Guests online
77
Total visitors
84
Top