Search results

  1. S

    [Current Outage] Google API Outage + QuickFix

    will give that a try mate and have pm you
  2. S

    [Current Outage] Google API Outage + QuickFix

    how do i do that bud?
  3. S

    [Current Outage] Google API Outage + QuickFix

    get the above and when i click on my server in hetzner there is a red cross beside my ip and my subnets?
  4. S

    [Current Outage] Google API Outage + QuickFix

    currently still getting this in plexguide have tried everrything suggested so far Emergency & Warning Log Generator | Visit - http://emlog.pgblitz.com ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NOTE: This can be turned [On] or Off in Settings! 1. Traefik is Not...
  5. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    done a restore and its back working but in plex its my old server name??
  6. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    when i enter plexguide i get this 1. Traefik is Not Deployed Properly! Cannot Reach the Portainer SubDomain! tried deploying but same happens
  7. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    this is a problem after i followed guide on user agent and its went out of control i think as im totally lost on why they wont work now
  8. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    Templates already registered inside the database. Skipping template import.
  9. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    dont know what iv done, plex cant find my server and web portainer wont load with error 521 web server is down?
  10. S

    Issue with Plex Deployment after using "PG Hetzner iGPU / GPU HW-Transcode" Tool

    iv got myself lost buddy here
  11. S

    Chat Bandwidth

    had enough of hetzner
  12. S

    Chat Bandwidth

    yeah changed it buddy and all was ok untill i done an automatic reboot of the server and its not came back on iv contacted them, any suggestions on what to move onto? budget be £50 a month, using for plex and torrenting
  13. S

    Chat Bandwidth

    aint changed any settings so not sure whats happening
  14. S

    Chat Bandwidth

    where would i find those settings buddy?
  15. S

    Chat Bandwidth

    all uk based buddy and have cloudflare setup etc, looking to upgrade server in a few weeks but problem meanwhile is the rutorrent one deleting my files or hidding them?
  16. S

    Chat Bandwidth

    now another problem, iv downloaded files with rutorrent which go to my rutorrent folder ready for moviong to gdrive, if its left so long in there the main video file is gone?? only leaves screens and nfo files?
  17. S

    Chat Bandwidth

    have them open what am i looking for in here?
  18. S

    Chat Bandwidth

    I have nothing uploading etc buddy and I'm the only one using it just now and it's doing it again? Connection to the server not fast enough I am getting now on a small TV show file? Something wrong somewhere as have had 6-8 people in at once and never any trouble, thanks for the reply mate...
  19. S

    Chat Bandwidth

    i currently have Intel Core i7-3770 NIC 1 Gbit - Intel CT Desktop Adapter (EXPI9301CT) RAID Controller 4-Port SATA PCI-E - LSI MegaRAID SAS 9260-4i 1,0 TB 2x HDD SATA 4xmb ram 8192 DDR3 >>> Server provider : HETZNER SB40 ! Edit MOD have debian 9 with plexguide installed, on plex either be...
  20. S

    Hetzner Server Problem

    All good now lads all help was appreciated, just gotta work out why my rutorrent stops everything seeding goes red etc when PC has been shut down
  21. S

    Hetzner Server Problem

    sorted buddy seems to be back on now. what was the problem do you think?
  22. S

    Hetzner Server Problem

    how do i re deploy plex as otther folders are working
  23. S

    Hetzner Server Problem

    just says its looking for server
  24. S

    Hetzner Server Problem

    ● docker.service - Docker Application Container Engine Loaded: loaded (/lib/systemd/system/docker.service; enabled; vendor preset: e Drop-In: /etc/systemd/system/docker.service.d └─override.conf Active: active (running) since Mon 2019-05-06 22:06:31 CEST; 16min ago Docs...
  25. S

    Hetzner Server Problem

    all folders working you posted mate. just cant connect to my server through plex? wont even show