PGBlitz.com

Register Now! Find useful tips, Interact /w Community Members and join the part the Best Community on the Internet!

Search results

  1. S

    Discussion pgui took port 80

    PM u for Pgblitz. Thanks
  2. S

    Discussion pgui took port 80

    Thank you so much for helping me. Its been almost 4 days helpless.. here is result..
  3. S

    Discussion pgui took port 80

    It says like that. What should I do?
  4. S

    Discussion pgui took port 80

    How can I check?
  5. S

    Discussion pgui took port 80

    No. That's because Traefik can't able to deploy due to 80 issue.
  6. S

    Discussion pgui took port 80

    I can access PGBlitz via SSH. Any suggestion?
  7. S

    Discussion pgui took port 80

    I did PGUI uninstalled & installed as well as Plex guide.. Still PGUI is reserving Port 80.
  8. S

    Discussion pgui took port 80

    Oh... after reboot and when I tried to run, sudo pgblitz, now it is saying "Cannot connect to the Docker daemon at unix:///var/run/docker.sock. Is the docker daemon running?" and all my containers stopped working.. help pls... :(
  9. S

    Discussion pgui took port 80

    If I reboot the server, do I need to remount PGClone?
  10. S

    Discussion pgui took port 80

    no luck... it's same thing, I can't deploy Traefik due to port 80 unavailability.
  11. S

    Discussion pgui took port 80

    How to reinstall Traefik? which command I should run?
  12. S

    Discussion pgui took port 80

    well, I did stopped pgui in portainer, and tried to deploy traefik, no luck... :(
  13. S

    Discussion pgui took port 80

    Stop or Uninstall?
  14. S

    Discussion pgui took port 80

    Hi. Mates, As I checked in Portainer, PGUI is taking Port 80 which supposed to be 8555 as both external / internal port, therefore I can't able to launch Traefik which needs Port 443 / 80, any idea to fix? I already uninstalled and redeployed PGUI already, but still. Please see the attachment...
  15. S

    Discussion Traefik deploy error..

    Yes, server is 100% root access and PGB version I installed is 8.6.10. And it is fresh Ubuntu 18.04 installed on it. Now I reboot the server, after rebooted, Traefik became Undeployed. And when I now tried to deploy again, it shows below error message: fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed"...
  16. S

    Discussion Traefik deploy error..

    I did. It is Option 1 I selected. But that error shows up and can't able to install.
  17. S

    Discussion Traefik deploy error..

    How can I do it? Please help me. I been looking for a fix... Thanks in adv
  18. S

    Discussion Traefik deploy error..

    Ubuntu 18.04 LTS / PGB 8.6.10 Remote VPS I chose Plex Remote option
  19. S

    Discussion Traefik deploy error..

    Thanks, I already deployed Traefik and it is fine. But when I tried to install Plex in PG Box Core App, I found this error and it doesn't let me install... Any idea to fix? fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": true, "cmd": "cat /var/plexguide/plex.extension", "delta": "0:00:00.003585"...
  20. S

    Discussion Can't deploy Traefik.. Please help..

    Thanks, any idea for this below error message? Due to that error, I can't able to deploy at the moment... fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": false, "msg": "Error starting container 53c70c584b5cede8d0cd899b79598b85424dfba22b762615b3f20feeace6b830: 500 Server Error: Internal Server Error...
  21. S

    Discussion Can't deploy Traefik.. Please help..

    So not CNAME? Just add them as A? Right?
  22. S

    Discussion Can't deploy Traefik.. Please help..

    Even after reboot, still having that error and deploy has FAILED too... Any idea?
  23. S

    Discussion Traefik deploy error..

    When I deploy Traefik, I found below error and deployment has FAILED too.. Could you pls suggest me how to fix? fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": false, "msg": "Error starting container a8bce1b28f9661e2f5d560caf92ffe401376bb55467f52f5c3ac117a4fbad3f8: 500 Server Error: Internal Server...
  24. S

    Discussion Can't deploy Traefik.. Please help..

    Thanks, will do now. Btw, do I've to add anything in CloudFlare DNS setting? I already added CNAME for required apps. On top of that, I added A record (A / Name = my domain name / Point to my server IP), do I miss anything?
Top